trouwenUw jawoord in het theater?

Ziet u uzelf al op het toneel het jawoord geven? Inmiddels is dat wel mogelijk! En omdat Thalia een horecagelegenheid is, kunt u deze ceremonie uitstekend combineren met een hapje en drankje. Of zelfs aansluitend een diner of feestavond. Zo heeft u verschillende mogelijkheden en ruimten onder een dak. Het minimum aantal gasten voor de huwelijksvoltrekking bedraagt 80. Neem contact met ons op om de ins & outs van deze bijzondere dag te bespreken.

Receptie in sfeervolle ambiance

U kunt bij ons een receptie geven vanaf 50 tot 550 personen. Om het u gemakkelijk te maken hebben wij receptie-arrangementen ontwikkeld met een standaard tijdsduur van anderhalf uur. Uitbreiding en verlenging zijn natuurlijk altijd mogelijk.

beardmoreTrouwvervoer bij de hand

Voor bruiloften en andere speciale gelegenheden kunt u gebruik maken van onze unieke London taxi uit 1965. De Beardmore Mark V6 is volledig gerestaureerd en in uitstekende conditie. De taxi biedt ruimte aan maximaal drie personen op de achterbank en twee personen op de uit te klappen stoeltjes tegenover de achterbank. Als u op zoek bent naar een bijzondere auto, is de Londense taxi een aanrader. Zeker als u ervan uitgaat dat er wereldwijd, ooit, slechts 650 stuks in 3 series van geproduceerd zijn!

Volop extra’s

Bij een speciale gelegenheid horen extra mogelijkheden. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een picknickmand voor u verzorgen, of een mooi boeket met bloemen, en wat dacht u van een mooie fles champagne? Wij denken daarin graag met u mee!

Huurprijzen Londense taxi:

  • Minimaal 4 uur/ 70 mile van Augusta-Augusta € 295,-
  • Ieder extra uur € 55,- per uur
  • Iedere extra mile € 1,- per mile
  • Wij verhuren de taxi uitsluitend met chauffeur
  • Prijzen zijn inclusief btw, verzekering en brandstof. Voor meer informatie kunt u het
    contactformulier invullen & verzenden of bellen met (0255) 514217.

TIP!

Onze bittergarnituren en feestavondbuffetten, de Hollandse viskar en de buitenlandse kramen zijn goed te combineren met uw receptiearrangement. Informeer naar de mogelijkheden.