Dinerbuffetten
Koud dinerbuffet 1
- Hollandse garnalen met whiskysaus
- mousse van makreel, gecombineerd met pepermakreel
- gerookte forel met bieslooksaus
- haring in ’t zuur, zoute haring en gerookte haring
- Italiaanse panchettaham met watermeloen
- fricandeau met champignonsalade
- gerookte kalkoen
- diverse salami’s
- salade Niçoise; salade van haricots verts, tonijn, ansjovis, olijven en paprika
- komkommersalade; frisse salade van komkommer met dressing van sjalotten
- mosselsalade; gekookte mosselen, ui, paprika, prei en kerrie
- zalmsalade
- diverse broodsoorten
- boter
- diverse sauzen
Vanaf 75 personen – € 31,- p.p.
Koud dinerbuffet 2
- opgemaakte Noorse zalm
- gerookte kabeljauw
- Hollandse garnalensalade
- haringsalade met rode biet
- boerenpaté
- kalkoenborst met Thaise groenten
- vitello tonato
- diverse salami’s
- groene sla met geitenkaas en spekjes, honingdressing
- carpaccio van runderlende met Parmezaanse kaas en pesto
- zalmsalade
- vissalade met saffraandressing
- diverse broodsoorten
- boter
- diverse sauzen
Vanaf 75 personen – € 35,- p.p.
Koud/warm dinerbuffet 3
- romige gevogeltesoep met groenten
- koude vissoorten
- Italiaanse pastasalade met mozzarella en tomaat
- huzarensalade
- zalmsalade en opgemaakte Noorse zalm
- kalkoenfilet met mangochutney
- gemengde sla
- kruidenpaté
- Ardennerham met meloen
Warme gerechten
- roerbakschotel met kalkoenfilet, prei, paprika etc.
- zalmmootjes in dillesaus
- pittige Indische balletjes met zoete ketjapsaus
- seizoensgroenten
- aardappelgerecht
- diverse broodsoorten, boter en koude sauzen
Vanaf 75 personen – € 33,- p.p.
Koud/warm dinerbuffet 4
- heldere runderbouillon met tuinkruiden
- koude gerookte vissoorten
- Japanse sushi met sojasaus
- zalmsalade met gerookte zalm
- salade met dungesneden kalkoenborst en Thaise groenten
- fricandeau met champignonsalade
- Ceasarsalad ; sla met avocado, tomaat, croutons en knoflook
- plankje met diverse soorten pate
- mozzarella met tomaat en basilicum
Warme gerechten
- lamsschouder met rozemarijn
- Oosterse viscurry en orientaalse rijst
- kalfslende in dragon/pepersaus
- gegratineerde aardappeltaart
- warme seizoensgroenten
- diverse broodsoorten, boter en koude sauzen
Vanaf 75 personen – € 40,- p.p.
Koud/warm dinerbuffet 5
- krachtige runderbouillon met Madeira
- Gravad lakx
- zalmsalade met gerookte zalm
- Zuid Europese salade; tonijn, olijven, paprika, tomaat, ui en boontjes
- schotel met Spaanse ham en Ardennerham
- Japanse sushi met zalm en ei
- gemengde salade
- Hollandse garnalen en paling
- gerookte pepermakreel in combinatie met makreelbavarois
- eendenlevermousse
- carpaccio van runderlende met Parmezaanse kaas en pesto
Warme gerechten
- getrancheerde beenham
- warme Zeeuwse visragout
- gegrilde gamba’s in Oosterse kerriesaus
- gebakken zalmmootjes met blanke botersaus
- lamsstoof in zijn saus en rozemarijn
- gebraden ossenhaaspuntjes in Stroganoffsaus
- groenten ratatouille
- tagliatelle
- diverse broodsoorten, boter en sauzen
Vanaf 75 personen – € 49,- p.p.
Dessertbuffet
- vers fruitsalade
- witte en bruine chocolademousse
- ijstaart
- bavarois
- chocolade/truffeltaart
- soezentaartje
- tira misu
- ‘apfelstrudel’ met vanillesaus
- kwarktaart
- oubliehoorn met roomijs
- toeslag kaas € 3,- p.p.
Vanaf 75 personen – € 13,- p.p.