Dinerbuffetten

Koude dinerbuffetten

Buffet 1 Vanaf 75 personen – € 30,- p.p.

  • Hollandse garnalen met whiskysaus
  • mousse van makreel, gecombineerd met pepermakreel
  • gerookte forel met bieslooksaus
  • haring in ’t zuur, zoute haring en gerookte haring
  • Italiaanse panchettaham met watermeloen
  • fricandeau met champignonsalade
  • gerookte kalkoen
  • diverse salami’s
  • salade Niçoise; salade van haricots verts, tonijn, ansjovis, olijven en paprika
  • komkommersalade; frisse salade van komkommer met dressing van sjalotten
  • mosselsalade; gekookte mosselen, ui, paprika, prei en kerrie
  • zalmsalade
  • diverse broodsoorten
  • boter
  • diverse sauzen

Buffet 2 Vanaf 75 personen – € 34,- p.p.

  • opgemaakte Noorse zalm
  • gerookte kabeljauw
  • Hollandse garnalensalade
  • haringsalade met rode biet
  • boerenpaté
  • kalkoenborst met Thaise groenten
  • vitello tonato
  • diverse salami’s
  • groene sla met geitenkaas en spekjes, honingdressing
  • carpaccio van runderlende met Parmezaanse kaas en pesto
  • zalmsalade
  • vissalade met saffraandressing
  • diverse broodsoorten
  • boter
  • diverse sauzen

Koude/Warme dinerbuffetten

Buffet 3 Vanaf 75 personen – € 32,- p.p.

  • romige gevogeltesoep met groenten
  • koude vissoorten
  • Italiaanse pastasalade met mozzarella en tomaat
  • huzarensalade
  • zalmsalade en opgemaakte Noorse zalm
  • kalkoenfilet met mangochutney
  • gemengde sla
  • kruidenpaté
  • Ardennerham met meloen
  • Warme gerechten

  • roerbakschotel met kalkoenfilet, prei, paprika etc.
  • zalmmootjes in dillesaus
  • pittige Indische balletjes met zoete ketjapsaus
  • seizoensgroenten
  • aardappelgerecht
  • diverse broodsoorten, boter en koude sauzen

Buffet 4 Vanaf 75 personen – € 39,- p.p.

  • heldere runderbouillon met tuinkruiden
  • koude gerookte vissoorten
  • Japanse sushi met sojasaus
  • zalmsalade met gerookte zalm
  • salade met dungesneden kalkoenborst en Thaise groenten
  • fricandeau met champignonsalade
  • Ceasarsalad ; sla met avocado, tomaat, croutons en knoflook
  • plankje met diverse soorten pate
  • mozzarella met tomaat en basilicum
  • Warme gerechten

  • lamsschouder met rozemarijn
  • Oosterse viscurry en orientaalse rijst
  • kalfslende in dragon/pepersaus
  • gegratineerde aardappeltaart
  • warme seizoensgroenten
  • diverse broodsoorten, boter en koude sauzen

Buffet 5 Vanaf 75 personen – € 47,- p.p.

  • krachtige runderbouillon met Madeira
  • Gravad lakx
  • zalmsalade met gerookte zalm
  • Zuid Europese salade; tonijn, olijven, paprika, tomaat, ui en boontjes
  • schotel met Spaanse ham en Ardennerham
  • Japanse sushi met zalm en ei
  • gemengde salade
  • Hollandse garnalen en paling
  • gerookte pepermakreel in combinatie met makreelbavarois
  • eendenlevermousse
  • carpaccio van runderlende met Parmezaanse kaas en pesto
  • Warme gerechten

  • getrancheerde beenham
  • warme Zeeuwse visragout
  • gegrilde gamba’s in Oosterse kerriesaus
  • gebakken zalmmootjes met blanke botersaus
  • lamsstoof in zijn saus en rozemarijn
  • gebraden ossenhaaspuntjes in Stroganoffsaus
  • groenten ratatouille
  • tagliatelle
  • diverse broodsoorten, boter en sauzen

Dessertbuffet

Vanaf 75 personen – € 12,- p.p.

  • vers fruitsalade
  • witte en bruine chocolademousse
  • ijstaart
  • bavarois
  • chocolade/truffeltaart
  • soezentaartje
  • tira misu
  • ‘apfelstrudel’ met vanillesaus
  • kwarktaart
  • oubliehoorn met roomijs
  • toeslag kaas € 3,- p.p.)

 

Terug naar overzicht

Print Friendly, PDF & Email