Menu’s

Om het u makkelijk te maken, kunt u met onderstaand schema uw eigen menukeuze bepalen. De prijzen gelden voor minimaal 75 personen.

Menu à € 30,-

soep / hoofdgerecht / dessert

Menu à € 35,-

voorgerecht / hoofdgerecht / dessert

Menu à € 38,-

voorgerecht / soep / hoofdgerecht / dessert

Menu à € 42,-

voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht / dessert

Menu à € 47,50,-

voorgerecht / soep / warm tussengerecht / hoofdgerecht / dessert

 

Voorgerechten

Vlees

  • carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas en pijnboompitjes (+ € 2,00 p.p.)
  • salade met gebraden tamme eendenborst, sinaasappel en eendenlever (+ € 2,00 p.p.)
  • Italiaanse Parmaham met verse meloen
  • terrine van kalf, kalfssukade, katenspek en Dyon mosterdcrème

Vis

  • carpaccio van Noorse zalm met pesto en Provençaalse tomaat
  • gravad Lakx; gemarineerde zalm met bieslookcrème
  • terrine van gerookte zalm met kreeftensaus
  • Hollandse garnalen met bieslookcrème (+ € 4,- p.p)
  • koude visschotel met garnalen, mosseltjes, gerookte zalm en gegrilde tonijn (+ € 3,00 p.p.)
  • huisgerookte heilbot met notensla en krokant spek

Vegetarisch

  • afhankelijk van het aantal vegetarische gasten kan de chef uiteraard vele lekkere gerechten bedenken

Alle voorgerechten worden geserveerd met brood en roomboter. De bedragen tussen haakjes, zijn toeslagen die gelden per persoon.

Soepen

Vlees

  • gevogeltebouillon met fijne tuinkruiden
  • krachtige runderbouillon met fijne groenten
  • lichtgebonden gevogeltesoep

Vis

  • romige spinaziesoep met gerookte zalm
  • kreeftensoep afgemaakt met Armagnac (+ € 2,25 p.p.)

Vegetarisch

  • romige kervelsoep met knoflookroom

De soepen worden geserveerd met brood en roomboter. De bedragen tussen haakjes, zijn toeslagen die gelden per persoon.

Warme tussengerechten

Vlees

  • loempiaatje gevuld met tamme eendenborst, zachte soyasaus en taugé

Vis

  • mootje gerookte zalm bereid in de oven met een blanke botersaus
  • spiesje met gamba en coquille op roer gebakken groenten en romige sojasaus (+ € 5,00)

De bedragen tussen haakjes, zijn toeslagen die gelden per persoon.

Hoofdgerechten

Vlees

  • kalfslendebiefstuk met tuinkruidensaus
  • gevulde parelhoenborst met verse tuinkruidensaus
  • tournedos met rode portsaus (+ € 4,00 p.p.)
  • gebraden lamsbout met knoflooksaus
  • kalfshaasmedaillon met bospaddestoelen (+ € 7,00 p.p.)
  • lamsfilet met honing/thijmsaus (+ € 3,00 p.p.)

Vis

  • gegrilde zalm met witte wijnsaus en risotto
  • gebakken scholfilets met wilde spinazie en safraansaus
  • droog gebakken tonijn met tomatensaus (+ € 3,00 p.p.)

De hoofdgerechten worden geserveerd met een aardappelgerecht en groenten. De bedragen tussen de haakjes, zijn toeslagen die gelden per persoon.

Desserts

  • melkchocolademousse stapelaar
  • vers fruit met sorbetijs
  • Aardbeien cointreau torentje met aardbeiensaus
  • apfelstrudel met vanillessaus
  • passievruchtenbavarois met cake, Grand Marniersaus
  • mokkaparfait geserveerd met Tia Maria, vanillesaus en kletskoppen
  • vruchtenbavarois met vers fruit en sorbet-ijs
  • petit grand dessert; een variatie van diverse nagerechten op één bord (+ € 5,50 p.p.)
  • dessertbuffet met een variëteit van vele heerlijke nagerechten (+ € 9,00 p.p.)

De bedragen tussen de haakjes, zijn toeslagen die gelden per persoon.

Terug naar overzicht

Print Friendly, PDF & Email