Uw zakelijke bijeenkomst in Thalia

 

 

Thalia tijdens de Coronacrisis

Vanaf 1 juni is het mogelijk om met 30 personen op gepaste afstand en met alle voorzorgsmaatregelen een zakelijke bijeenkomst met lunch in Thalia te organiseren. Vanaf 1 juli tot 100 personen.
De grote zaal kan zo worden opgesteld dat de 1,5 meter gegarandeerd kan worden. Tevens worden uitgebreide maatregelen voor toiletten en handhygiëne getroffen.
(zie opstelling foto)

 

 

 

zakelijk2

Het Thalia Theater in IJmuiden is de perfecte locatie voor uw zakelijke evenement of bijeenkomst vanaf 40 tot 500 personen. Of het nu gaat om een receptie, een presentatie, een bedrijfsfeest, een vergadering of een ondernemersbijeenkomst.
Afhankelijk van het aantal personen kiest u voor de kleine zaal, de grote zaal of een combinatie van deze zalen. Als het gaat om de invulling van eten & drinken zijn er tal van mogelijkheden. Variërend van receptie-arrangementen tot complete menu’s.

Ook is Thalia zeer geschikt en populair voor het gebruik als filmlocatie voor een commercial of filmopnames. Rondom Thalia is het zeer rustig en kunnen zonder problemen catering en opnamewagens rond het theater worden geparkeerd.

Multifunctioneel theater

Thalia is een uniek en multifunctioneel theater met ongekende mogelijkheden. Door de vlakke vloeren is elke willekeurige opstelling van de kleine zaal en/of de grote zaal bespreekbaar. De professionele theaterfaciliteiten en audiovisuele apparatuur voorzien uw presentaties en/of vergaderingen bovendien van een extra dimensie. Een technicus van Thalia zal het project van begin to eind begeleiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.