Uw zakelijke bijeenkomst in Thalia

 

Thalia in Coronatijd

Zakelijke bijeenkomsten en ontvangsten zijn gelukkig weer mogelijk in Thalia met inachtneming van de RIVM maatregelen!

Dit houdt in dat er vanaf heden geen maximum aantal bezoekers binnen meer geldt, maar dat er nog steeds rekening gehouden moet worden met de de 1,5 meter en dat gasten een zitplaats dienen te krijgen. U zult begrijpen dat Thalia daarom minder gasten kan toelaten dan voorheen. Afhankelijk van het type bijeenkomst of receptie, de gekozen zaalopstelling én de gewenste zaal of zalen, kan de maximale capaciteit voor u worden berekend. Wij informeren u graag hierover.

Ben je op zoek naar een locatie voor een fotoshoot, video-clip of filmopname dan zijn er in Thalia vele mogelijkheden voor.

Multifunctioneel theater

Thalia is een uniek en multifunctioneel theater met ongekende mogelijkheden. Door de vlakke vloeren is elke willekeurige opstelling van de kleine zaal en/of de grote zaal bespreekbaar. De professionele theaterfaciliteiten en audiovisuele apparatuur voorzien uw presentaties en/of vergaderingen bovendien van een extra dimensie. Een technicus van Thalia zal het project van begin to eind begeleiden. Vraag gerust naar de mogelijkheden.