Feestlocatie IJmuiden

Thalia is een zeer geschikte locatie voor het geven van een eindeloos, spetterend feest of chique galadiner. Doordat de kleine zaal, grote zaal, het balkon en het theatercafé met elkaar verbonden kunnen worden, kunnen feesten georganiseerd worden tot wel 550 personen. Met het fraaie toneel en de professionele theaterfaciliteiten zijn de mogelijkheden compleet. Zo kunt u bijvoorbeeld uw feest een extra accent geven door showblokken, door het houden van film- of videopresentaties of door een thema mee te geven. Neem contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken en een offerte te laten maken.

Mooie feestconcepten

Als evenementenlocatie heeft Thalia veel ervaring met verschillende organisatiebureaus. In samenwerking met deze bureaus hebben we de mooiste evenementconcepten ontwikkeld. De links op deze pagina verwijzen naar full service evenementenbureaus die u verder kunnen helpen met de invulling van uw programma en entertainment in het Thalia Theater.

Klik op het logo hieronder om verder te gaan en u te laten inspireren door de verschillende feestconcepten en mogelijkheden in Thalia.

feest